Foto's (1)
vanaf € 4.- per dag
beschikbaarheid 14 locaties
locatie Rotterdam

Kantoorruimte in Rotterdam Kralingen, Delfshaven, Centrum of Schiedam huren?

De afgelopen jaren is de enige echte havenstad van Nederland uitgegroeid tot het New York van Nederland. Met torenhoge wolkenkrabbers en openbaar vervoer dat de stad met de rest van het land weet te verbinden, is Rotterdam op zakelijk gebied ideaal. Vooral als je goedkope kantoorruimte in gebieden als Delfshaven en Kralingen zoekt. Wees er echter snel bij, een kantoor te huur in Rotterdam kan volgende week alweer verhuurd zijn.

Ons complete aanbod kantoorruimtes in Rotterdam voldoet aan vrijwel alles wat een modern kantoor nodig heeft. Een strategische ligging nabij het openbaar vervoer en snelwegen zoals de A4, A15, A16 en A20. Tevens is het overgrote deel van ons aanbod professioneel ingericht waardoor het uitermate geschikt is voor het ontvangen van klanten en biedt het voldoende mogelijkheden om binnen hetzelfde pand uit te breiden.

Goedkope kantoorruimte vind je in Delfshaven, Kralingen en Schiedam

Een deel van ons aanbod kantoorruimtes in Rotterdam is buiten het stadscentrum van de havenstad te vinden. Een goed voorbeeld hiervan is Rotterdam Brainpark, een gebied waar meer dan 300 bedrijven gevestigd zijn. Vlakbij Kralingen en aan de A16 bij de Brienenoordbrug zijn deze populaire kantoorruimtes te vinden.

Rijden we tien kilometer verder over de A16 door naar de A20, komen we uit bij de prachtige kantoorruimtes bij het altijd populaire Alexandrium. Op de grens van Rotterdam en Capelle aan den IJssel zijn kantoorruimtes te vinden die uitermate geschikt zijn als de kans groot is dat er binnen korte tijd een uitbreiding nodig is.

Toch liever een kantoorruimte in de nabijheid van het Rotterdam Centraal Station? Dan sluit een kantoorruimte aan de Weena of het Stationsplein hier perfect op aan. Vanuit Delfshaven en Schiedam zijn de kantoren nabij het station binnen korte tijd te bereiken.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan


Ons aanbod Kantoorruimtes in Rotterdam

Ben jij op zoek naar een goedkope én flexibele kantoorruimte in Rotterdam of zoek je juist een kantoor waar jij makkelijk kunt uitbreiden? Ons gevarieerde aanbod kantoorruimtes is van alle markten thuis. Benieuwd naar de mogelijkheden of prijzen van een van onze objecten? Vraag eenvoudig en vrijblijvend informatie aan via het contactformulier onderaan deze pagina. . 

Rotterdam City WNA

Midden in het centrum van Rotterdam is de kantoorruimte van het WNA-gebouw te vinden. Omring jezelf met toonaangevende bedrijven binnen dit moderne gebouw.

Rotterdam City Centre

In een van de mooiste gebouwen van Rotterdam een kantoor huren? Deze strategisch gelegen kantoorruimte is voorzien van ruime werkplekken, moderne inrichting en een indrukwekkend uitzicht.

Rotterdam Centraal NS International

Wil jij de best bereikbare kantoorruimte van Nederland huren? In Rotterdam Centraal zijn de nieuwe en stijlvolle kantoren te vinden waar ook flexibel huren mogelijk is.

Willemswerf

Dit stijlicoon is een van de belangrijkste gebouwen van Rotterdam. Binnen dit gebouw zijn kleine en grote bedrijven te vinden wat resulteert in een levendig bedrijfsklimaat.

Rotterdam Brainpark

Rotterdam Brainpark staat te boek als een van de grootste en belangrijkste zakelijke knooppunten van Rotterdam met een uitstekende ligging ten opzichte van de A4, A16 en A20.

Rotterdam Airport

Dit prachtige nieuwe pand nabij Rotterdam-The Hague Airport is een lust voor het oog. Met ruimtes vanaf enkele vierkante meters is dit pand uitermate geschikt om uit te breiden.

Braingate Capelle aan den IJssel

Rivium Rotterdam is al meer dan 30 jaar een bron van bedrijvigheid. Door de strategische ligging ten opzichte van plaatsen als Dordrecht, Breda en Den Haag is deze locatie zeer in trek.

Rotterdam Alexandrium

Kantoorruimte huren nabij een van de drukste winkel- en meubelboulevards van het land? Dit prachtige en grote pand biedt mogelijkheden voor bedrijven van ieder formaat.

Zoetermeer centraal station

Parkeren voor de deur, openbaar vervoer op loopafstand en de snelweg op enkele minuten rijden. Een beter bereikbare kantoorruimte in Zoetermeer bestaat niet.

Gouda Gouwe

Naast een van de drukste snelwegen van het land is dit bijzonder rustig gelegen business center te vinden met kantoorruimtes vanaf enkele vierkante meters tot honderden.

Goudsepoort

Het populaire kantoorpand Goudsepoort is voorzien van alles wat een modern bedrijf nodig heeft. Flexibele kantoorruimte in een van de mooiste steden van Nederland.

Beatrixkwartier Den Haag

Met diverse grote IT- en Telecombedrijven speelt innovatie binnen de kantoorruimtes in het Beatrixkwartier een belangrijke rol. Snel te bereiken vanaf Rotterdam, Zoetermeer en Den Haag.

Den Haag centraal station

Naast het centraal station van Den Haag is dit prachtige moderne gebouw van internationale allure te vinden waar glas een hoofdrol speelt. De onlangs gerenoveerde kantoorruimtes zijn daarom zeer in trek.

Den Haag City

Middenin de belangrijke ambassadewijk van Den Haag zijn de kantoorruimtes van Den Haag City te vinden. Hoofdkantoren van internationale bedrijven tot kleine ondernemers zijn hier terug te vinden.