BoxenPark Sasse Poort

4551 BS Sas van Gent
Vanaf € 26.950 V.O.N. excl. btw
BINNENKORT IN VERKOOP

BoxenPark Sasse Poort

4551 BS Sas van Gent

Vanaf € 26.950 V.O.N. excl. btw


TE KOOP | Goed beveiligde moderne garageboxen | Sas van Gent, gemeente Terneuzen

➞ Start exclusieve voorverkoop: maandag 10 juni 

 In het kort

 • 57 ruime garageboxen van ca. 21 m² en 31,5 m², gebouwd in twee fases
 • Voor eigen gebruik of als belegging (voor de verhuur)
 • Gunstige financieringsvoorwaarden mogelijk via F&F Hypotheken
 • Omheind terrein met een toegangspoort aan de kant van het Stationsplein
 • Beheer en onderhoud door VvE BoxenPark Sasse Poort
 • Mooie ligging aan de rand van het dorpscentrum van Sas van Gent
 • Nabij steden als Antwerpen, Gent, Terneuzen, Brugge en Knokke
 • Koopsom garagebox vanaf € 26.950 V.O.N. excl. btw
 • Geen overdrachtsbelasting verschuldigd

Algemeen

Ben je op zoek naar een ruime garagebox voor eigen gebruik of als belegging? In Sas van Gent, wat deel uitmaakt van de gemeente Terneuzen, wordt aan het Stationsplein BoxenPark Sasse Poort gerealiseerd. In twee fases worden 57 garageboxen van ca. 21 en 31,5 m² gebouwd op een omheind terrein, waar ook gemeenschappelijke parkeergelegenheid en een sanitaire voorziening worden gerealiseerd.

BoxenPark Sasse Poort is een deelontwikkeling van bedrijventerrein Sasse Poort, wat volop in ontwikkeling is. Zo zijn er recent twee grote supermarkten (Albert Heijn en Lidl) geopend en is het grootste perceel in gebruik bij Palletcentrale Sas Van Gent. De Suikerdijk, de hoofdontsluiting vanaf de Westkade, is nieuw aangelegd. Het boxenpark is met de auto en bestelbus goed bereikbaar via het centrum van Sas van Gent.

Sas van Gent heeft een grote aantrekkingskracht op toeristen, die veelal komen vanwege de vele jachthavens. Het dorp is gelegen in de gemeente Terneuzen en ligt strategisch aan de Belgische grens, op slechts 15 km van Terneuzen en 30 km van Gent (245.000 inwoners). Met de auto is het maar 10 minuten rijden naar de Westerscheldetunnel waarmee Vlissingen, Middelburg en Goes binnen een half uur bereikbaar zijn. Bovendien ligt het dorp op 10 autominuten van Terneuzen en op 5 autominuten van de snelweg naar Knokke/Antwerpen.

Zeeuws-Vlaanderen heeft zich in de afgelopen jaren ontpopt tot een populaire plek om te wonen, werken en op vakantie te gaan. De ligging aan het kanaal van Terneuzen naar Gent is een veel gebruikte vaarverbinding voor beroeps- en pleziervaart. BoxenPark Sasse Poort wordt gebouwd aan de rand van het bedrijventerrein, naast een woonwijk en op 500 meter lopen van het centrum.

Details en kenmerken

BoxenPark Sasse Poort bestaat uit twee fases met in totaal 57 garageboxen, variërend van ca. 21 tot 31,5 m². Fase 1 bestaat uit 25 garageboxen, waarvan 12 boxen met een buitenmaat van 6.00 x 3.48 meter en 13 boxen met een buitenmaat van 9.00 x 3.48 meter. Beide types zijn voorzien van elektra en een sectionaaldeur en een hoogte van 2,98 meter. In fase 2 worden nog 32 vergelijkbare garageboxen gebouwd die gebruik maken van dezelfde voorzieningen. In fase 2 wordt de laatste rij boxen van 9.00 x 3.48 meter uitgevoerd met een extra hoogte van 3,48 meter (bijvoorbeeld voor camperstalling).

Het terrein wordt omheind en is toegankelijk via een schuifpoort aan de kant van het Stationsplein. Op het terrein wordt gemeenschappelijk parkeren gerealiseerd en uiteraard zijn voorzieningen als buitenverlichting en een sanitaire voorziening aanwezig.

Niet alleen voor eigen gebruik, maar ook als belegging is een garagebox op BoxenPark Sasse Poort een uitstekende keuze. Dit geldt niet alleen voor ondernemers, maar ook voor particulieren die op zoek zijn naar ruimte voor een auto, boot, motor, camper en andere eigendommen.

Er komt verder een actieve en verplichte Vereniging van Eigenaren, die o.a. zorgt voor een goede opstal/brandverzekering, een meerjarig onderhoudsplan en het aansturen van de beheerder. Door middel van een VvE is er zekerheid dat het park goed onderhouden wordt en de waarde van de garageboxen stabiel blijft.

Betrokken partijen

 • Ontwikkelaar Hillborgh
 • Projectnotaris Van Goethem
 • Verkopend makelaar Faasse & Fermont
 • VvE beheerder Witte Boussen
 • Gemeente Terneuzen

Zoek je een mooie, strategisch gelegen garagebox met een ruime maatvoering in Sas van Gent? De ligging op loopafstand van het centrum en vlak naast een woonwijk, waar ook mensen wonen die opslagruimte nodig hebben, is fantastisch. BoxenPark Sas van Gent, gebouwd aan de rand van de woonkern en bedrijventerrein Sasse Poort, is een kans die je niet mag missen.

Interesse in een garagebox?

Schrijf je vrijblijvend in en blijf op de hoogte.

Inschrijven

Kenmerken

overdracht
vraagprijs Vanaf € 26.950 V.O.N. excl. btw
status beschikbaar
aanvaarding direct
bouw
hoofdfunctie garagebox
soort bouw nieuwbouw
onderhoud
oppervlakten
oppervlakte Ca. 21 m² en 31,5 m²
voorzieningen
indeling en omgeving
ligging in woonwijk
overige opties

Vraag meer informatie aan

Vul hieronder vrijblijvend je gegevens in en ontvang meer informatie over dit object.