Multifunctionele bedrijfsunit

Verkocht
VERKOCHT

Multifunctionele bedrijfsunit

4338 PP Middelburg

€ 149.950,00


TE KOOP | Moderne, multifunctionele bedrijfsunit op bedrijventerrein Arnestein in Middelburg

In het kort:

  • Nog slechts 1 beschikbaar;
  • Oplevering eind 2023 / begin 2024;
  • Mogelijkheid tot kantoor-/opslagruimte op de bovenverdieping;
  • Twee parkeerplaatsen per unit;
  • Strategische ligging ten opzichte van Middelburg, Vlissingen en Goes;
  • 3.20 meter hoge overheaddeur en een aparte loopdeur;
  • Veel lichtinval door de grote ramen, met name bij de hoekunits;
  • Uitstekende isolatie van de gevelbekleding, dakisolatie en HR++ glas;
  • Geschikt voor eigen gebruik en als belegging.

ALGEMEEN
Ben je op zoek naar een moderne, representatieve bedrijfsunit? Op bedrijventerrein Arnestein wordt ‘’Businesspark Middelburg’’ gerealiseerd, wat in de eerste fase bestaat uit 18 luxe bedrijfsunits. Na de succesvolle verkoop van rij A is rij B in verkoop gekomen. Er zijn nog 7 slechts stijlvolle bedrijfsunits beschikbaar van 94 m² tot 95.6 m², waarbij iedere unit is verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. De overheaddeur op de begane grond heeft een hoogte van 3.20 meter en er is een aparte loopdeur. Op de bovenverdieping is een grote, lichte ruimte die als kantoorruimte of opslag gebruikt kan worden. Op het terrein worden 36 parkeerplaatsen gerealiseerd en de moderne architectuur van Businesspark Middelburg geeft je bedrijf een representatieve, trendy uitstraling.

LOCATIE
Businesspark Middelburg wordt gebouwd aan de Nieuwe Kleverskerkseweg op het veelzijdige bedrijventerrein Arnestein in Middelburg. Het businesspark wordt bijna aan het einde van de straat gerealiseerd, vlak bij de Arnebrug over het Arnekanaal. Op het bedrijventerrein zijn vele ondernemers gevestigd, van klein tot groot. Er is een uitstekende verbinding met de N57 richting de A58 (Vlissingen-Goes) en in noordelijke richting naar de Oosterscheldekering.

Vanaf Businesspark Middelburg is het slechts 2,5 kilometer naar de op- en afrit van de N57, van waaruit Vlissingen maar 10 minuten rijden is. Ook het centrum van Middelburg, de verschillende woonwijken en de dorpen in de omgeving van Middelburg zijn goed bereikbaar. Iets verder in de straat stopt de bus richting de treinstations van Middelburg en Goes.

DETAILS EN KENMERKEN
Het bestemmingsplan biedt vele mogelijkheden. De bestemming van Bedrijvenpark Middelburg is ‘Bedrijventerrein’, met een functie-aanduiding ‘bedrijf tot en met categorie 3.2’. De bedrijfsunits worden gebouwd op een kavel van ca. 1953 m², waarbij de totale bebouwde oppervlakte ca. 895 m² bedraagt. Rij A aan de linkerzijde is geheel uitverkocht en in rij B aan de rechterzijde zijn nog 7 units beschikbaar, waaronder de 2 prachtige hoek-units. Elektra wordt aangelegd tot in de meterkast en afgezekerd op 3x25A, waardoor je al snel jouw bedrijf hier kunt vestigen.

BELEGGING
Niet alleen voor eigen gebruik, maar ook als belegging zijn deze nieuwbouw bedrijfsunits heel interessant. De moderne uitstraling en parkeergelegenheid op eigen terrein maken Businesspark Middelburg tot een aantrekkelijke plek voor ondernemers. De ligging ten opzichte van de uitvalswegen en steden als Middelburg. Vlissingen en Goes zorgt ervoor dat Businesspark Middelburg een regionale functie vervult.

PRIJZEN

RIJ A:

Nummer 1 t/m 9: VERKOCHT

RIJ B
Nummer 10 (hoekunit voorzijde): VERKOCHT
Nummer 11: € 149.950,00 | VERKOCHT
Nummer 12: € 149.950,00 | VERKOCHT
Nummer 13: VERKOCHT
Nummer 14: VERKOCHT
Nummer 15: VERKOCHT
Nummer 16: VERKOCHT
Nummer 17: VERKOCHT
Nummer 18 (hoekunit achterzijde): € 159,950,00 | BESCHIKBAAR 

Ben je op zoek naar een moderne, representatieve bedrijfsunit in Middelburg voor eigen gebruik of als belegging? Neem voor meer informatie contact met ons op of plan een afspraak, waar je vrijblijvend alle mogelijkheden met de makelaar kunt bespreken.

Interesse in dit object?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan of plan een bezichtiging.

Neem contact op

Kenmerken

bouw
hoofdfunctie bedrijfshal
soort bouw nieuwbouw
onderhoud
onderhoud binnen uitstekend
onderhoud buiten uitstekend
oppervlakten
oppervlakte 94 m² tot 95.6 m²
voorzieningen
indeling en omgeving
ligging industrieterrein
overige opties

Vraag meer informatie aan

Vul hieronder vrijblijvend je gegevens in en ontvang meer informatie over dit object.