XXL Garageboxen

4561 PL Hulst
€ 159,- excl. BTW per maand
TE HUUR

XXL Garageboxen

4561 PL Hulst

€ 159,- excl. BTW per maand


TE HUUR | Goed beveiligde XXL-garageboxen in Hulst

  Scherpe huursom! 

In het kort:

  • Ideaal als opslagruimte, werkruimte of stalling!
  • Ruime garageboxen van 29 m² met een doorrijhoogte van 2,90 meter
  • BORG-2 gecertificeerde beveiliging met o.a. inbraak- en brandalarm per box
  • Goed bereikbaar dankzij de ligging op de begane grond
  • Uitstekende vestigingsplek voor klein zakelijke ondernemers en andere ondernemende mensen
  • Strategische ligging tussen de havengebieden Antwerpen, Gent, Terneuzen en Zeebrugge
  • Flexibele huurtermijn
  • 24/7 toegang met persoonlijke keytag
  • Eigen postbus, sanitaire voorziening en actief parkbeheer
  • Per direct beschikbaar

Een veilige plek voor klein zakelijke ondernemers en particulieren
Op het nieuwe bedrijventerrein De Schapenweide, aan de westkant van Hulst, wordt er een GaragePark XXL gebouwd. In dit moderne pand worden op de begane grond ruime garageboxen van 29 m² te huur aangeboden. In de directe omgeving bevinden zich onder andere Intratuin, meerdere garagebedrijven, de brandweerkazerne, gemeentewerf en de milieustraat.

Bedrijventerrein De Schapenweide heeft een oppervlakte van bijna 70.000 m² en is onderdeel van het regionaal bekende bedrijventerrein Hogeweg. Op een van de kavels van De Schapenweide bouwt GaragePark goed beveiligde garageboxen van 29 m² met een doorrijhoogte van 2,90 meter en een sectionaalpoort. De locatie is ideaal ten opzichte van de havengebieden Antwerpen, Gent, Terneuzen en Zeebrugge. Het bedrijventerrein ligt 6 kilometer van de Belgische grens, circa 50 kilometer van Antwerpen en op maar 20 kilometer van de Westerscheldetunnel in Terneuzen. Woon je in Hulst, dan kun je met de fiets naar je garagebox. Bus 20, die stopt aan de Adbaalseweg, heeft een goede verbinding met het busstation.

Dé perfecte plek voor zakelijke opslag, als werk-/klusruimte en stalling

De ruime garageboxen zijn zeer aantrekkelijk voor klein zakelijke ondernemers zoals schilders, klussers, installateurs, stukadoors, eigenaren van webshops en andere ondernemende mensen. Zo zijn de garageboxen geschikt als opslagruimte voor je bedrijfsvoorraad en als werk-/klusruimte. Niet alleen voor ondernemers, maar ook voor particulieren die een hoogwaardige klus-/hobbyruimte of opslag zoeken is dit een uitstekende plek. Denk hierbij aan de bezitters van een caravan, camper, boot, motor of een exclusieve oldtimer. De grootte van de garagebox maakt het mogelijk om de ruimte te delen met familie of vrienden.

De garageboxen hebben een ruime maatvoering (buitenzijde) van 9 x 3,25 x 3,50 (L x B x H). De ligging op de begane grond zorgt voor een uitstekende bereikbaarheid met je auto en aanhanger, een boottrailer of een grote bestelbus.

Een veilige plek voor je kostbare eigendommen

Dankzij de goede beveiliging kun je hier met een gerust hart je kostbare spullen laten staan. Het park is beveiligd met een hoog hekwerk, voorzien van stroomschokbeveiliging. Toegang tot het park is uitsluitend mogelijk via een gepersonaliseerde keytag en overal op het park is cameratoezicht met een verbinding naar de meldkamer. Bovendien heeft elke box een eigen inbraak- en brandalarm en het park is ook 's avonds goed verlicht door middel van een uitgekiend lichtplan.

De beveiligings- en alarminstallaties op het terrein voldoen ruimschoots aan de hoge kwaliteitseisen van het nationale BORG 2 beveiligingscertificaat, die het NCP heeft opgesteld samen met de CCV. Jaarlijks vindt controle plaats en wordt het certificaat hernieuwd. Het park heeft een parkbeheerder, die naast het dagelijks onderhoud ook een oogje in het zeil houdt.

Huursom
Tijdelijk huur je de eerste boxen voor een aantrekkelijk aanvangstarief:

29 m² voor € 159.- excl. BTW per maand

Interesse in een garagebox?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan of plan een bezichtiging.

Neem contact op

Kenmerken

overdracht
vraagprijs € 159,- excl. BTW per maand
status beschikbaar
aanvaarding direct
bouwjaar 2023
bouw
hoofdfunctie garagebox
soort bouw nieuwbouw
onderhoud
onderhoud binnen uitstekend
onderhoud buiten uitstekend
oppervlakten
oppervlakte 29 m²
voorzieningen
indeling en omgeving
aantal bouwlagen 1
ligging aan rustige weg
overige opties

Vraag meer informatie aan

Vul hieronder vrijblijvend je gegevens in en ontvang meer informatie over dit object.