Nieuws

Goed ondernemen in deze nieuwe bedrijfsunits in Roosendaal


In de moderne casco bedrijfsunits op bedrijventerrein Borchwerf I in Roosendaal is het zondermeer goed ondernemen. De verkoop is inmiddels gestart. De units zijn ideaal voor kleinschalige bedrijfsactiviteiten.

Vastgoedleads is actief op zoek naar kopers voor de bedrijfsunits in bedrijvencomplex ‘De Vinder’. Het project omvat 54 moderne casco bedrijfsunits. Deze zijn verdeeld over vier bedrijfsgebouwen. De units zijn geschikt voor kleinschalige bedrijven, autobedrijven en voor meerdere doeleinden. De oppervlaktes variëren van 64 m² tot 298 m² vloeroppervlakte.



Uitstekende bereikbaarheid
Je vindt bedrijvencomplex ‘De Vinder’ aan het Vaartveld 3a t/m 7u op bedrijventerrein Borchwerf I in Roosendaal. Kenmerkend voor dit bedrijventerrein is de goede situering. Binnen enkele autominuten ben je op de belangrijke snelwegen richting Rotterdam-Antwerpen (A17) en Breda-Roosendaal-Bergen op Zoom (A58). Op bedrijventerrein Borchwerf I is een grote diversiteit aan ondernemers en ondernemingen actief. Daarbij kun je denken aan logistiek, zakelijke dienstverlening, kantoren, groothandels- en autobedrijven.

Ook in Nijmegen
Vastgoedleads zet zich voor bedrijvencomplex ‘De Vinder’ in met een actieve marketingstrategie en gerichte campagnes. Met dezelfde inzet zijn we actief in Nijmegen. Daar worden momenteel 64 nieuwbouwunits op bedrijvenpark Bijsterhuizen gerealiseerd. Ideaal voor eigen gebruik door een zzp’er of mkb’er, maar zéker ook interessant voor iedere serieuze vastgoedbelegger.

Over Vastgoedleads
Vastgoedleads is gespecialiseerd in het vinden van huurders en kopers. Dat doen we met gerichte (online) marketing. Dat betekent dat we voor ieder object en project een maatwerkstrategie bedenken en effectieve marketingcampagnes opzetten. Ben je op zoek naar een huurder of koper? Ontdek onze werkwijze en aanpak via www.vastgoedleads.nl/objectmarketing óf neem contact op via onderstaand contactformulier.