Nieuws

Vastgoedleads vindt landelijk nieuwe kopers en huurders


Vastgoedleads heeft een druk kwartaal achter de rug. Met onze maatwerk strategieën en slimme marketingcampagnes wisten we voor tal van beleggers en ontwikkelaars de juiste huurders en kopers te vinden voor garageboxen, bedrijfsunits en kantoor- en praktijkruimtes. Bovendien realiseerden we in korte tijd honderden leads voor de verkoop van bedrijfsunits en garageboxen in Nieuw-Vennep, Oosterhout, Anna Paulowna, Boesingheliede, Mijdrecht, Sas van Gent, Nieuwersluis en Harlingen. Daarmee onderstreept Vastgoedleads opnieuw in het hele land actief te zijn.

Inmiddels maken we ons op voor het komende kwartaal. Dit belooft opnieuw goed druk te worden. Zo verwachten we veel nieuw aanbod, waaronder enkele honderden bedrijfsunits voor de verkoop, verdeeld over verschillende plaatsen in het land. Natuurlijk zet Vastgoedleads opnieuw alles op alles om snel en actief de juiste kopers te vinden. Ook achter de schermen is het druk. We werken hard aan de doorontwikkeling van ons platform en de toevoeging van nieuwe functionaliteiten en automatiseringen.

Over Vastgoedleads
Vastgoedleads is gespecialiseerd in het vinden van huurders en kopers. Dat doen we met gerichte (online) marketing. Dat betekent dat we voor ieder object en project een maatwerkstrategie bedenken en effectieve marketingcampagnes opzetten. Potentiële geïnteresseerde huurders en kopers benaderen we actief. Daarmee zijn wij bewezen succesvol. Ben je op zoek naar een huurder of koper? Ontdek onze werkwijze en aanpak via www.vastgoedleads.nl/objectmarketing óf neem contact op via onderstaand contactformulier.