Nieuws

Vastgoedleads is actief voor BusinessPark Almere


Vastgoedleads gaat aan de slag voor BusinessPark Almere, een modern bedrijvenpark op bedrijventerrein Veluwsekant. Het project bestaat uit de verkoop van 89 bedrijfsunits en 101 garageboxen, waarvan de bouw inmiddels is gestart. Kenmerkend voor BusinessPark Almere is de gunstige ligging, direct aan de A6 en dichtbij het centrum. Met recht een toplocatie dus, zowel voor ondernemers als voor beleggers.  

Wie interesse heeft, kan bovendien profiteren van gunstige financieringsmogelijkheden. Daarmee is de koop van één of enkele bedrijfsunits of garageboxen hoe dan ook een interessante investering en/of belegging. Extra gunstig is dat de actieve VvE zich nadrukkelijk inzet voor optimaal onderhoud.

Diverse bedrijfsunits
BusinessPark Almere beschikt over drie typen tweelaagse bedrijfsunits en vier typen éénlaagse bedrijfsunits. De afmetingen van de bedrijfsunits variëren van 33 m² tot 160 m² BVO. Daarmee zijn deze ruimtes op tal van manieren bruikbaar en onder andere ideaal als showroom, kantoor, werkplaats of opslagruimte. Alle units beschikken op de begane grond over een minimale vrije hoogte van 3,75 meter. Verder zijn de units optimaal geïsoleerd, beschikken ze over een hoge vloerbelasting en een royale overheaddeur met separate loopdeur.

Garageboxen
Naast de verschillende bedrijfsunits worden op BusinessPark Almere ook garageboxen te koop aangeboden. Er zijn vijf typen garageboxen beschikbaar. Deze bevinden zich op de eerste verdieping van het complex. De afmetingen van garageboxen lopen uiteen van 15 m² tot 25 m² BVO. Ze zijn ideaal voor bijvoorbeeld opslag, werkplaats of opstalplaats voor een camper of caravan. Alle boxen zijn met de auto bereikbaar. De minimale doorrijhoogte is  3,15 meter (vrije hoogte 3,30 meter). Verder zijn de boxen optimaal geïsoleerd, beschikken ze over een hoge vloerbelasting en een royale overheaddeur. Alle garageboxen zijn volledig afgesloten, voorzien van camerabewaking en uitsluitend toegankelijk voor de eigenaren.

Over Vastgoedleads
Vastgoedleads is gespecialiseerd in het vinden van huurders en kopers. Dat doen we met gerichte (online) marketing. Dat betekent dat we voor ieder object en project een maatwerkstrategie bedenken en effectieve marketingcampagnes opzetten. Potentiële geïnteresseerde huurders en kopers benaderen we actief. Daarmee zijn wij bewezen succesvol. Ben je op zoek naar een huurder of koper? Ontdek onze werkwijze en aanpak via www.vastgoedleads.nl/objectmarketing óf neem contact op via onderstaand contactformulier.