Nieuws

Nijmegen krijgt een nieuw bedrijfsverzamelcomplex

Beleggers en ondernemers - mkb en zzp – opgelet: de verkoop van de 64 bedrijfs-/opslagunits is gestart. Deze units maken deel uit van het prachtige bedrijfsverzamelcomplex op het Nijmeegse deel van bedrijvenpark Bijsterhuizen. De units zijn multifunctioneel en flexibel in te delen. Ze zijn daarmee perfect als werkplaats, opslagruimte, onzelfstandig kantoor of een combinatie daarvan.

Vastgoedleads werft actief kopers voor deze bedrijfs-/opslagunits in het fraaie, nieuwe bedrijfsverzamelcomplex. Het project telt 64 moderne units, verdeeld over drie losstaande gebouwen. De oppervlaktes van deze units variëren van 60 m² tot 180 m².  Standaard zijn de units voorzien van een overheaddeur, loopdeur en verdiepingsvloer. De units zijn multifunctioneel en flexibel in te delen. In onze ogen zijn ze daarmee uitermate geschikt als werkplaats, opslagruimte, onzelfstandig kantoor of een combinatie van deze activiteiten. Natuurlijk zijn deze units aantrekkelijk voor ondernemende zzp érs en mkb’ers. Daarnaast zijn ze zeker interessant voor beleggers.

Goede bereikbaarheid
Over bedrijventerrein Bijsterhuizen loopt de belangrijke doorgangsweg A326. Aan deze toegangsweg liggen dé zichtlocaties van Bijsterhuizen. De bereikbaarheid is erg goed. Het bedrijfsverzamelcomplex ligt op zo’n 100 meter van de rotonde van het Palkerplein. Ook vanuit Wijchen en Beuningen is de bereikbaarheid perfect: je bent daar binnen 5 tot 10 minuten.

Ook in Roosendaal
Vastgoedleads zet zich voor het bedrijfsverzamelcomplex op bedrijvenpark Bijsterhuizen in met een actieve marketingstrategie en gerichte campagnes. Met dezelfde inzet zijn we actief in Roosendaal. Daar worden momenteel 54 moderne casco bedrijfsunits gerealiseerd op bedrijventerrein Borchwerf I. Deze units zijn ideaal voor kleinschalige bedrijfsactiviteiten.

Over Vastgoedleads
Vastgoedleads is gespecialiseerd in het vinden van huurders en kopers. Dat doen we met een actieve marktbenadering en gerichte (online) marketing. Dat betekent dat we voor ieder object en project een maatwerkstrategie bedenken en effectieve marketingcampagnes opzetten. Potentieel geïnteresseerde huurders en kopers benaderen we actief. Daarmee zijn wij bewezen succesvol. Ben je op zoek naar een huurder of koper? Ontdek onze werkwijze en aanpak via www.vastgoedleads.nl/objectmarketing óf neem contact op via onderstaand contactformulier.