Nieuws

Nieuwe bedrijfsunits Zierikzee | Toplocatie voor ondernemers

Bedrijventerrein Straalweg 2 in Zierikzee is een toplocatie om jouw bedrijf te vestigen of om extra ruimte te realiseren voor je bedrijfsactiviteiten. Zowel bedrijfs-/opslagfunctie als combinatie bedrijf/kantoor is mogelijk. De oplevering is voorzien in het vierde kwartaal van 2024.

Vastgoedleads werft actief kopers voor deze nieuwe bedrijfsunits. Het plan bestaat uit twee complexen met in totaal 39 units en een ruim buitenterrein. De units worden gebouwd aan de Techniekweg in Zierikzee op het bedrijventerrein Straalweg 2. Op het bedrijventerrein zijn diverse bedrijven en kantoren gevestigd, van zowel lokale als internationale bedrijven. De interesse voor de nieuwe bedrijfsunits is groot. Momenteel is al bijna 50% verkocht.

Interessante kenmerken
De bedrijfsunits hebben een oppervlakte van 48 m² op de begane grond. Standaard wordt een verdiepingsvloer meegeleverd, evenals een trap. De units hebben een vloerbelasting van 1.500 kg/m2. De vloerbelasting van de betonnen verdiepingsvloer bedraagt 350 kg/m2. Verder zijn de units voorzien van kunststof kozijnen met HR ++ glas, goed geïsoleerd dak en een elektrisch bedienbare roldeur (3 x 3,25 meter). Het buitenterrein is geasfalteerd en rondom afgesloten met hekwerk.

Goed bereikbaar
Bedrijventerrein Straalweg 2 heeft een goede verbinding met de Randstad (N59), Goes, Vlissingen en Antwerpen (N256) en Walcheren en de Zuid-Hollandse eilanden (N57). Het centrum van Zierikzee, met een regiofunctie voor Schouwen-Duiveland, ligt op enkele autominuten afstand.

Gunstige financieringsvoorwaarden

Als particulier kun je in veel gevallen extra bijlenen op de overwaarde van je woning. Heb je een eigen bedrijf? Dan kun je een bedrijfsfinanciering aanvragen, waarbij je tot 90% van de aankoopsom kunt financieren.

Interesse?
Bekijk hier alle mogelijkheden: Bedrijfsruimte Zierikzee 

Over Vastgoedleads
Vastgoedleads is gespecialiseerd in het vinden van huurders en kopers. Dat doen we met gerichte (online) marketing. Dat betekent dat we voor ieder object en project een maatwerkstrategie bedenken en effectieve marketingcampagnes opzetten. Potentieel geïnteresseerde huurders en kopers benaderen we actief. Daarmee zijn wij bewezen succesvol. Ben je op zoek naar een huurder of koper? Ontdek onze werkwijze en aanpak via www.vastgoedleads.nl/objectmarketing óf neem contact op via onderstaand contactformulier.