Nieuws

Binnenkort in de verkoop: 57 moderne garageboxen in Sas van Gent

Op zoek naar een mooie, goed beveiligde garagebox in omgeving Sas van Gent? Aan de rand van het dorpscentrum worden 57 moderne garageboxen gerealiseerd. Eind mei start de exclusieve voorverkoop.

Voor eigen gebruik of als belegging, voor ondernemers of particulieren die werk-/opslagruimte nodig hebben: de nieuw te realiseren garageboxen van BoxenPark Sasse Poort bieden allerlei mogelijkheden. Ook de ligging is zeer gunstig: 500 meter vanaf de dorpskern Sas van Gent, 10 minuten rijden naar Terneuzen en de Westerscheldetunnel en 5 minuten rijden naar de snelweg richting Knokke/Antwerpen.

Over BoxenPark Sasse Poort
BoxenPark Sasse Poort is een deelontwikkeling van bedrijventerrein Sasse Poort, een gebied dat volop in ontwikkeling is. Zo zijn er onlangs twee supermarkten geopend en is het grootste perceel in gebruik bij Palletcentrale Sas van Gent. Het BoxenPark wordt gebouwd aan de rand van het bedrijventerrein, naast een woonwijk en op loopafstand van het centrum.

Het terrein is omheind en is toegankelijk via een schuifpoort aan de kant van het Stationsplein. Er wordt ook een gemeenschappelijke parkeergelegenheid en een sanitaire voorziening gerealiseerd.

In het kort

  • 59 ruime garageboxen van ca. 21 m2 en 31,5 m2, gebouwd in twee fases

  • Voor eigen gebruik of als belegging

  • Mooie ligging aan de rand van Sas van Gent, tegen de grens met België

  • Koopsom vanaf € 26.950 excl. btw, geen overdrachtsbelasting

  • Gunstige financieringsvoorwaarden mogelijk via F&F Hypotheken

  • Exclusieve voorverkoop start naar verwachting eind mei 2024

Partners
Faasse & Fermont is de verkopende makelaar, Vastgoedleads verzorgt de marketing. Andere partners zijn ontwikkelaar Hillborgh, projectnotaris Van Goethem, VvE-beheerder Witte Boussen en Gemeente Terneuzen.  

Interesse?
Ben je geïnteresseerd in een of meerdere garageboxen, schrijf je dan in via: Vastgoedleads.nl/aanbod/garagebox/boxenpark-sasse-poort