Nieuws

Start verkoop: compleet gerenoveerde appartementen in Goes

Nog even en we starten in samenwerking met Faasse & Fermont met de verkoop van compleet gerenoveerde, gelijkvloerse appartementen in Goes-Zuid. Elk appartement (58 m²) is volledig instapklaar, dus inclusief nieuwe keuken én nieuwe badkamer! Een buitenkans voor starters, één- en tweepersoonshuishoudens en senioren.

 Heerlijk wonen in Goes
 De appartementen liggen zowel op de begane grond als op de eerste en tweede verdieping (met lift). Aan jou de keuze! Sowieso heb je steeds je eigen buitenruimte: met een tuin (oost/zuid) of een balkon (oost/zuid) met uitzicht op het omliggende groen. Andere kenmerken van deze fraaie appartementen:

  • Vaste parkeerplek op het buitenterrein en een gezamenlijke fietsenstalling
  • Gunstige locatie nabij de Jumbo Foodmarket en het treinstation
  • Prijzen vanaf € 229.000,- k.k. 

Een hypotheek op maat voor uw nieuwe appartement
F&F Hypotheken ontzorgt u op financieel gebied gedurende het hele traject; van inventarisatie tot en met de sleuteloverdracht van uw nieuwe appartement. Deskundige en ervaren adviseurs plannen met u een afspraak in, waar en wanneer u wilt. Of u nu starter bent of de overstap maakt van een andere woning/appartement, bij F&F Hypotheken kunt u vertrouwen op een persoonlijk en onafhankelijk advies, aangepast aan uw situatie en wensen

Interesse in een volledig gerenoveerd appartement op een mooie locatie in Goes? Schrijf je in via https://vastgoedleads.nl/aanbod/anthony-fokkerstraat én blijf op de hoogte!