Nieuws

Kwartaalupdate: veel transacties en een goed gevulde orderportefeuille

Bij Vastgoedleads leren we Nederland wel kennen; ook het afgelopen kwartaal waren we in alle windstreken actief. Zo vonden we huurders en kopers in onder andere Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Brabant, Friesland, Noord-Holland, Gelderland en Flevoland. Gelijktijdig noteerden we tal van nieuwe projecten. Daar gaan we de komende maanden weer hard mee aan de slag.

Het derde kwartaal van 2024 was druk. Zo waren we actief in Halsteren, Goes, Zierikzee, Middelburg, Oosterhout, Kapelle, Nieuwersluis, Mijdrecht, Almere, Harlingen, Roosendaal, Sliedrecht, Nieuw-Vennep, Rosmalen, Nijmegen en Sas Van Gent.  Met onze maatwerkstrategieën en effectieve marketingcampagnes waren we opnieuw succesvol in het vinden van de juiste huurders en kopers.

Veel nieuw aanbod
Daarnaast weten steeds meer projectontwikkelaars en beleggers Vastgoedleads te vinden. We hebben een goed gevulde portefeuille en veel nieuw aanbod. Zo zijn we begin van de maand gestart met de verkoop van 32 compleet gerenoveerde appartementen in Goes en zijn we actief met de 45 bedrijfs-/opslagunits in Middelburg. Verder ontwikkelen we gerichte campagnes voor onder andere 50 bedrijfsunits in Amersfoort en 12 bedrijfsruimtes in Loosdrecht. Bovendien verwachten we binnenkort live te gaan met interessante nieuwbouwprojecten in onder andere Terneuzen, Roosendaal en Aalsmeer. Volg ons op social media of schrijf je voor onze nieuwsbrief.

Versterken van onze dienstverlening
Ook achter de schermen zitten we niet stil. Integendeel, wij zijn druk bezig met de doorontwikkeling van ons vastgoed marketingplatform en onze dienstverlening. We houden je op de hoogte!

Interessante stage online marketing!
We werken aan de doorontwikkeling van ons innovatieve marketingplatform en zetten sterk in op groei. Volop kansen dus om als online marketing stagiair kennis op te doen van online marketing en zakelijk vastgoed: een dynamische wereld! Volg jij de opleiding HBO Commerciële economie of HBO Communicatie en ben je op zoek naar een online marketing stage? Wil je meebouwen aan Vastgoedleads? Dan horen we graag van je!