Nieuws

Eerste huurders betrekken Penthouse Offices op dak De Koploper

De Penthouse Offices op het dak van De Koploper zijn in gebruik genomen. De eerste huurders betrekken de kantoorruimtes, waaronder OrcaCare. Angelique Geijp: ''Doordat het een verzamelgebouw is, kom je veel collega-ondernemers tegen. De sfeer is goed.''

Kom je vaak op het station of in het prachtige centrum van Goes, dan is de kans groot dat de verbouwing van De Koploper niet aan je voorbij is gegaan. Op het dak van dit kantorenverzamelgebouw is een geheel nieuwe opbouw gerealiseerd, wat in totaal 1.000 vierkante meter aan extra kantoorruimte oplevert.

De Koploper telt nu vier bouwlagen met kantoorruimte voor grote en kleine ondernemers. Bij de ingang is een centrale balie compleet met office-management, er is een luncherie en er zijn vergaderruimtes beschikbaar in verschillende formaten.


Veel faciliteiten
De eerste huurders hebben inmiddels hun intrek genomen in de Penthouse Offices. Waaronder OrcaCare, een detacheringsbureau binnen de revalidatiebranche. ''Het is een mooi gebouw met veel faciliteiten, en het is dicht bij huis'', aldus Angelique Geijp, general manager bij OrcaCare. ''Doordat het een verzamelgebouw is met vele bedrijven, kom je veel collega-ondernemers tegen. De sfeer is goed en er is een fijne centrale receptie.''

Beschikbaar
Er zijn nog enkele kantoorruimtes beschikbaar. Wil je ook werken in een bruisend, sfeervol kantoor op een centrale locatie in Goes? Kijk dan voor meer informatie op https://vastgoedleads.nl/aanbod/kantoorruimte/stationsplein-21 of neem contact op via onderstaand contactformulier.