Ampereweg 45A

Verhuurd
VERHUURD

Ampereweg 45A

4438 PT Middelburg

€ 950,- p.m. (21% BTW)


TE HUUR I Representatieve bedrijfsruimte op een goede op zichtlocatie in Middelburg

In het kort: 

  • Oppervlakte: ca. 125 m²;
  • Verdieping (entresol): ca. 60 m²;
  • Op korte afstand van de Rondweg N57;
  • Meterkast met o.a. krachtstroom, gas en water; 
  • Voorzien van een overheaddeur en aparte entree;
  • Geschikt voor bedrijfsdoeleinden tot en met categorie 4.1.

Omschrijving
Een zeer goed geoutilleerde bedrijfsruimte uit 2008 met een eigen voorterrein, gelegen op een goede zichtlocatie op het bedrijventerrein Arnestein in Middelburg. De ligging is goed, op korte afstand van de Rondweg N57, die voor een goede verbinding zorgt in de Provincie en de Rijksweg A58, de hoofdverkeersader in Zeeland. Het betreft een hoekunit met een entree met meterkast, magazijn en opslagruimte op de begane grond en een entresolvloer over de helft van de ruimte. Het bestrate voorterrein is te gebruiken als parkeerterrein.

De goed gebouwde en zeer degelijke bedrijfsruimte is opgebouwd uit metalen kolommen en liggers, geïsoleerde wanden, vloeren en daken. De vloeren zijn geheel onderheid. Draagkracht voor de begane grond is 1.000 kg/m².

De bedrijfsruimte beschikt over 1 overheaddeur. Er is een pui met kunststof kozijnen, ramen en deuren voorzien van isolerend glas. Er is 1 meterkast in gebruik met automatische zekeringen, krachtstroom, gas-aansluiting, water.

BVO begane grond ca. 125 m²
Verdieping (entresol) ca. 60 m²

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan is 'Arnestein' van de gemeente Middelburg, vastgesteld op 22-08-2013. Het gehuurde mag uitsluitend gebruikt worden voor bedrijfsdoeleinden (tot en met categorie 4.1). De vestiging van detailhandelsbedrijven, horecabedrijven en zelfstandige kantoorvestigingen is niet toegestaan. Wel is toegestaan detailhandel in auto's, boten en caravans.

Huurprijs
Huurprijs € 950,- per maand excl. BTW.

De huurprijs is exclusief kosten voor o.m. gas, water en elektra, alsmede eventuele gebruikers gerelateerde belastingen als baatbelasting, precario e.d.

Servicekosten zijn niet van toepassing.

Huurperiode
5 jaar, andere termijnen in overleg.

Beschikbaarheid
In overleg

Locatie
Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Arnestein, een goed bereikbaar bedrijventerrein op korte afstand van de N57 en de Rijksweg A58.

Huurovereenkomst
Alle tussen partijen overeengekomen afspraken worden vastgelegd in een huurovereenkomst volgens het laatste model van de Raad Onroerende Zaken betrekking hebbende op kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW. De bijbehorende algemene bepalingen maken hiervan onlosmakelijk deel uit.

Opzegtermijn
Beëindiging van de huurovereenkomst is mogelijk tegen het einde van een huurtermijn, met inachtneming van een opzegtermijn van 12 maanden. Opzegging dient schriftelijk per aangetekend schrijven te geschieden.

Huurprijsindexering
De huurprijs zal jaarlijks per 1 januari worden geïndexeerd op basis van het consumenten prijsindex-cijfer (CPI) reeks Alle Huishoudens. Deze gegevens worden gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Omzetbelasting
Conform het gehanteerde model van huurovereenkomst, opteren partijen voor een met BTW belaste verhuur, waarbij huurder verklaart dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% blijvend zal gebruiken of laten gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van BTW.

Zekerheidstelling
Door huurder dient een waarborgsom te worden verstrekt ter grootte van een 3 maanden inclusief BTW.

Opleveringsniveau
Het gehuurde wordt opgeleverd in die staat waarin het gehuurde zich per de ingangsdatum van het huurcontract bevindt.

Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van "Ampèreweg 45a te Middelburg". De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Vastgoedleads.nl en Faasse & Fermont geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Interesse in dit object?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan of plan een bezichtiging.

Neem contact op

Kenmerken

bouw
hoofdfunctie bedrijfshal
soort bouw bestaande bouw
onderhoud
onderhoud binnen goed
onderhoud buiten goed
oppervlakten
oppervlakte 125 m²
voorzieningen
indeling en omgeving
ligging industrieterrein
overige opties

Vraag meer informatie aan

Vul hieronder vrijblijvend je gegevens in en ontvang meer informatie over dit object.