Dorpsstraat 63

4661 HM Halsteren
Vanaf € 775,- (all-in)
TE HUUR

Dorpsstraat 63

4661 HM Halsteren

Vanaf € 775,- (all-in)


TE HUUR | Kantoor-/praktijk-/winkelruimte in Gezondheidscentrum de Bank

In het kort:

  • Full-service verzamelgebouw met een representatieve uitstraling;
  • Ruimtes variërend van ca. 22 m² tot ca. 86 m²;
  • Huurprijs vanaf € 775,- excl. BTW per maand (all-in);
  • Focus op zorg en gezondheid;
  • Mogelijkheid voor een zorg gerelateerde kantoor-/winkelruimte of praktijk;
  • Grotendeels gelijkvloers gebouw, waardoor goed toegankelijk voor senioren en mindervaliden;
  • Duurzaam gebouw met o.a. een warmtepomp en zonnepanelen. 

Algemeen:

Zorg en gezondheid onder één dak in Gezondheidscentrum De Bank; een recent herontwikkeld multidisciplinair en duurzaam gebouw waar zorgprofessionals met kennis en kunde werken, elkaar aanvullen en versterken. In dit stijlvolle gebouw, dat lokaal bekend staat als de voormalige Rabobank annex bibliotheek, zijn nog enkele units op de begane grond beschikbaar. De concentratie van gespecialiseerde zorg biedt voordelen, zowel voor de gevestigd bedrijven als voor de inwoners van Halsteren en omgeving. Bij de herontwikkeling streefde men naar een fris, modern, warm, open en gezellig gebouw waar persoonlijke aandacht voor de bezoeker centraal staat.

Locatie:

De bank staat op een mooie plek in Halsteren, aan de bekende Dorpsstraat. Er is ruime parkeergelegenheid aan de voorzijde en in de directe omgeving, onder andere op het achtergelegen parkeerterrein waar 35 parkeerplekken op eigen terrein zijn. In de straat bevinden zich winkels, speciaalzaken en supermarkten waardoor een bezoek aan De Bank gecombineerd geïntegreerd wordt in het dagelijks leven. Op loopafstand bevinden zich bushaltes met goede verbindingen richting Bergen op Zoom, Rotterdam, Stavenisse, St. Maartensdijk en St. Annaland. Zo zijn stad en dorp in Halsteren met elkaar verbonden.

Details en kenmerken:

De beschikbare ruimtes zijn respectievelijk circa 22, 34 en 86 m² en bevinden zich op de begane grond, waardoor het gebouw ook voor mindervaliden en senioren toegankelijk is. Op de eerste verdieping is er nog een ruimte van circa 43 m² beschikbaar. De meeste ruimtes zijn geschikt om te gebruiken als kantoorruimte of praktijk waarbij de focus ligt op zorg en gezondheid. De voorste ruimte van ca. 86 m² is eventueel geschikt als winkelruimte. Er zijn drie geheel afgebouwde ruimtes per direct beschikbaar en drie ruimtes die nog moeten worden afgebouwd. Ook is er een teamruimte, die gebruikt kan worden door alle gebruikers van De Bank.

Er zijn reeds een aantal disciplines vertegenwoordigd zoals fysiotherapie, osteopathie, podotherapie, buurtzorg, een psychologenpraktijk, een servicepunt van de Benu apotheek, verloskunde, Mensendieck, diëtiek, ergotherapie, orthomoleculaire therapie, een mondhygiënist en Cranio Sacraal therapie. In totaal zijn er drie wachtkamers, waarvan een wordt gedeeld met meerdere zorgdisciplines. De podotherapeut en buurtzorg hebben een eigen wachtkamer, net als de fysiotherapeut en osteopaat.

Huursom (all-in)
Ruimte 3 / 22 m² / € 775,-
Ruimte 10 / 43 m² / €1.420,-
Ruimte 11 / 86 m² / €2.850,-
Ruimte 12 / 34 m² / €1.140,- (met mogelijkheid voor eigen ingang)

Ben je op zoek naar een multifunctionele zorg gerelateerde ruimte om te gebruiken als kantoor, winkel of praktijkruimte? In De Bank kun je werken in een prachtig gebouw, omringd door andere zorgprofessionals. De ligging in het centrum, in de Rabobank annex bibliotheek, is bij iedere inwoner van Halsteren en omgeving bekend. Als zorgprofessional is dit een plek die alleen maar voordelen biedt, zowel voor jou als voor de bezoekers.

Interesse in dit object?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan of plan een bezichtiging.

Neem contact op

Kenmerken

overdracht
vraagprijs Vanaf € 775,- (all-in)
status beschikbaar
aanvaarding direct
bouw
hoofdfunctie praktijkruimte
soort bouw bestaande bouw
onderhoud
onderhoud binnen uitstekend
onderhoud buiten uitstekend
oppervlakten
oppervlakte Vanaf 17 m²
voorzieningen
indeling en omgeving
aantal bouwlagen 2
ligging in centrum
overige opties

Vraag meer informatie aan

Vul hieronder vrijblijvend je gegevens in en ontvang meer informatie over dit object.