Kantoorruimte Haarlem

Haarlem
Vanaf € 350.-
TE HUUR

Kantoorruimte Haarlem

Haarlem

Vanaf € 350.-


In een monumentaal park, net aan de achterkant van het station, ligt het Staten Bolwerk 1. In het midden de hoofdvilla, links het koetshuis en daartussen een hedendaagse aanbouw die beide gebouwen verbindt. Je werkt hier aan de rand van het centrum van Haarlem met alle functies binnen handbereik, maar werkt wel in de supergroene omgeving van het monumentale park aan het Staten Bolwerk. Je hebt hier een eigen werkplek in de coworking met vergaderruimtes, en als het even mooi weer is ga je buiten overleggen of je lunch gebruiken. Deze locatie verbindt volgens ons echt een groene klassieke omgeving met het interactieve hedendaagse werken!

AAN DE SLAG BIJ SUPERSTUDIOS

 • EIGEN PLEK IN GEDEELDE RUIMTE
  Bij Superstudios huur je altijd je eigen plek. Zo kan je je spullen laten staan voor de volgende dag. Ook krijg je je eigen afsluitbare ruimte voor je waardevolle spullen. Als je met meer personen samenwerkt kan je je eigen hoek in de ruimte krijgen.

 • AFGESLOTEN VERGADERRUIMTES
  Bij de ruimte horen 2 afzonderlijke vergaderruimtes. Hier kan je overleggen, een conference call doen, of een presentatie houden. Op deze manier kun je met minder eigen kantoorruimte meer doen!

 • BAR, LUNCHTAFEL & ZITHOEKJES
  Bij de ruimte hoort een bar voor een gezellige ontmoeting op de vrijdag middag en er is een grote lunchtafel om samen te eten. In één van de drie informele zithoekjes kan je jezelf terugtrekken, vakliteratuur doornemen of werken op je notebook.

SERVICE

 • KOFFIE
  Goede koffie is de basis voor goed werken. Daarom bieden we deze aan aan onze huurders en hun klanten!

 • INTERNET EN SCHOONMAAK
  Vanzelfsprekend zijn snel internet en schoonmaak van algemene ruimtes inbegrepen.

 • LUNCH
  Je kunt meelunchen als je daar zin in hebt. Met z’n allen aan tafel, of met je team apart. We halen lunch voor je op bestelling, of je kan je eigen lunch gekoeld bewaren!
Interesse in dit object?

Vraag vrijblijvend meer informatie aan of plan een bezichtiging.

Neem contact op

Kenmerken

overdracht
vraagprijs Vanaf € 350.-
status beschikbaar
aanvaarding direct
bouw
hoofdfunctie kantoor
soort bouw bestaande bouw
onderhoud
onderhoud binnen goed
onderhoud buiten goed
oppervlakten
voorzieningen
indeling en omgeving
overige opties

Vraag meer informatie aan

Vul hieronder vrijblijvend jouw gegevens in en ontvang meer informatie over dit object.